ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Φέτος ο Σύλλογος μας παρά τις δυσκολίες των ημερών βρέθηκε στο αγαπημένο μας χωριό δια της προέδρου Σιαναβέλη Ελένης και του μέλους του Συλλόγου Σιαναβέλη Σταυρούλας προσφέροντας ως ένδειξη αγάπης κρασιά και βασιλόπιτες σε κάθε οικογένεια που βρισκόταν  τις ημέρες των γιορτών στο χωριό.

Αυτές τις ημέρες λόγω των γνωστών απαγορεύσεων στις μετακινήσεις δεν βρέθηκαν Αετιώτες από Αθήνα και αλλού. Παρ' όλα αυτά είκοσι και πλέον χωριανοί υπήρχαν μόνιμα στον Αετό. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και η Σταυρούλα Σιαναβέλη που παρέμειναν στο χωριό μαζί με τον Τάκη Σιαναβέλλη και την Καίτη Τάννα φρόντισαν για τον στολισμό της πλατείας του χωριού με Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και στολίδια δίνοντας τον καθιερωμένο εορταστικό τόνο στο μικρό χωριό μας. Το μαγαζί ήταν κλειστό αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους λιγοστούς χωριανούς να έχουν επαφή και επικοινωνία.


Ευχόμαστε  με το νέο έτος να απαλλαγούμε γρήγορα από την πανδημία που μας ταλαιπωρεί και να πραγματοποιήσουμε  όσα στερηθήκαμε το 2020. Να είστε όλοι καλά και να ανταμώσουμε σύντομα.

Το άρθρο έχει 548 αναγνώσεις