ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Είχαμε κάνει προ καιρού ένα μικρό αφιέρωμα σε ένα κορίτσι από τον Αετό για την επιτυχία της στους αγώνες ρυθμικής γυμναστικής με τον τίτλο ''ένα αστέρι γεννιέται''. Το αστέρι καθως φαίνεται αρχίζει να λάμπει όλο και ποιο πολύ. Είναι η Έλενα Τζούδα κόρη  του Μάκη Τζούδα και της Αλεξάνδρας Κεσεμλή. 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν οι περιφερειακοί αγώνες ρυθμικής γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Ελλάδος κατηγορίας κορασίδων επιπέδου Α'  στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης στην Αθήνα, στους οποίους η Έλενα διέπρεψε κατακτώντας  4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλια!!

Παρά τα εμπόδια και τα σοβαρά προβλήματα που έφερε η πανδημία, την αποχή 1,5 χρόνου από τις προπονήσεις και την έλλειψη αγώνων που επηρεάζουν πολύ σε αυτές τι ηλικίες δεν το έβαλε κάτω και επανήλθε δριμύτερη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η θέση στο ομαδικό με τον Σύλλογο της Εθνικό ΟΦΠΦ(χρυσή ομάδα στην κατηγορία)

1η θέση στο σύνθετο ατομικό

1η θέση στο σχοινάκι

1η θέση στο στεφάνι

2η θέση στο μπάλα

2η θέση στις  κορίνες


Ο πρωταθλητισμός εκτός από το ταλέντο απαιτεί ώρες δουλειάς και προσπάθειας, αυτοπειθαρχία, σοβαρότητα και συγκέντρωση. Η Έλενα είναι για ψηλά. Αρκεί να συνεχίσει έτσι, να μείνει προσηλωμένη στο στόχο της και τότε είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθεί.  

Η ίδια θέλει να ευχαριστήσει μέσω της ιστοσελίδας τους γονείς της Μάκη και Αλεξάνδρα, τις προπονήτριές της Μορφούλα Ντώνα, Σοφία Δημητράκη, Ευη Λουκάγκου καθώς και τις συναθλήτριες της Εβίτα, Αιμιλία, Μελίνα, και Ραφαέλα.

Χαιρόμαστε πολύ για την πρόοδο της,  συγχαίρουμε πρώτα από όλα την ίδια αλλά και τους γονείς της, για τις θυσίες τους και την αμέριστη βοήθεια που της παρέχουν, καθώς και όσους είναι δίπλα της και την στηρίζουν.

Ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής για πραγματοποιήσει τα όνειρά της. 

Νίκος Λ. Καρανάσιος

Το άρθρο έχει 398 αναγνώσεις