ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι με τη παρουσία τους και την προσωπική τους εργασία βοηθούν εθελοντικά  το χωριό και το Σύλλογο. Που αφιερώνουν χρόνο, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, για να προσφέρουν την υπηρεσία τους στο κοινωνικό σύνολο.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφέρουμε  δύο ανθρώπους του χωριού οι οποίοι ξεχωρίζουν για την τεράστια προσφορά τους  όσο και για το ήθος τους.

Πρόκειται για τον Φώτη Κόγκο και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ο Φώτης γέννημα θρέμα του Αετού ξενιτεύτηκε και  διαμένει μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Περνάει όμως ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού κάθε χρόνο στον Αετό. Ο Κυριάκος είναι γαμπρός στο χωριό, σύζυγος της Σταυρούλας Σιαναβέλη μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης ο οποίος όμως σχεδόν τον μισό χρόνο βρίσκεται στον Αετό.

Άνθρωποι και οι δύο με ευγένεια, αθόρυβοι και ταπεινοί, είναι το απόλυτο παράδειγμα εθελοντισμού και αλτρουϊσμού. Ποτέ δεν θα σου πούνε όχι όταν τους ζητήσεις βοήθεια. Θα αφήσουν τη δική τους δουλειά προκειμένου να συνδράμουν στον συνάνθρωπό τους. Είναι παντού, στη πλατεία στο μαγαζί, στο Σύλλογο εργαζόμενοι αγγόγυστα και αδιαμαρτύρητα. Αναμφισβήτητα ένα κεφάλαιο για το χωριό μας. Πρότυπο για όλους τους υπόλοιπους. 

Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε να τους έχει ο θεός πάντα καλά και να συνεχίσουν αυτό που κάνουν.

Νίκος Λ. Καρανάσιος

Το άρθρο έχει 136 αναγνώσεις