ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr


Στις 14 Αυγούστου όπως είχε προαναγγελθεί έγινε η ετήσια Συνέλευση του Συλλόγου η οποία είναι και εκλογοαπολογιστική λόγω του ότι βάσει καταστατικού λήγει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτή πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού στις 7,30 το απόγευμα του χωριού με αρκετούς χωριανούς να συμμετέχουν. 
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκε ο Τάκης Σιαναβέλης κα γραμματέας η Γιώτα Μπλάνα.
Έγινε η παρουσίαση των πεπραγμένων από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και ο οικονομικός απολογισμός της διετίας τα οποία ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών του Συλλόγου και του Δ.Σ. για διάφορα θέματα. Η Γ.Σ. γενικά κύλισε σε ήρεμο κλίμα με τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου να έπονται. 
Πλήρης  αλλαγή προσώπων και άρωμα γυναίκας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο
 
Το νέο Δ.Σ. που εκλέχθηκε άλλαξε 100% με την πλειοψηφία του να αποτελείται από γυναίκες(7 από τους 9) και το οποίο είναι το εξής:
1. Γλαβά Αγγελική
2. Γλαβά Δήμητρα
3. Γούλας Δημοσθένης
4. Μπλάνα Παναγιώτα
5. Λάππα Βασιλική
6. Τσάκαλος Αθανάσιος
7. Τσιακουβή Ελένη
8. Φωτεινάκη Αργυρώ
9. Χονδρού Λαμπρινή
Μετά από αυτό έληξε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και η διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ. το οποίο σύντομα θα συνέλθει για να συγκροτηθεί σε σώμα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του που ανέλαβαν την ευθύνη να συνεχίσουν την πορεία του Συλλόγου και ευχές για καλή δύναμη.

Καρανάσιος Λ. Νίκος

Το άρθρο έχει 155 αναγνώσεις