ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Στους Τοπικούς Φορείς το Δ.Σ του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αετού

  


Τον προηγούμενο μήνα το Δ.Σ του συλλόγου μας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα και με τονΑντιπεριφειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματα του Συλλόγου και να συζητήσουν για την άμεση επίλυση τους.

 Ο κ.Μαράβας ήδη έστειλε συνεργείο και επισκεύασε το πατάρι στην πλατεία του σχολείου το οποίο με την πάροδο του χρόνου είχε υποστεί ζημιά,

 

 καθώς επίσης έλεγξαν το εξωτερικό σκέπαστρο του κοινοτικού καταστήματος του οποίου αιτηθήκαμε την άμεση ανακατασκευή του και μας διαβεβαίωσαν ότι θα γίνει άμεσα. Ακόμη, η ΔΕΥΑΠ επισκεύασε το σημείο της υδρομάστευσης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόβλημα με το νερό.

Στον Δήμαρχο Πύλης παραθέσαμε και συζητήσαμε και άλλα θέματα όπως την ένταξη μας σε πρόγραμμα για την επισκευή δημοσίων κτιρίων, θέματα φωτισμού κλπ τα οποία περιμένουμε την ανταπόκριση του. Από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη κ.Μιχαλάκη ζητήσαμε την άμεση επισκευή του οδοστρώματος στην είσοδο του χωριού που έχει υποχωρήσει στην στροφή. Και εκεί υπήρξε άμεση ανταπόκριση καθώς κλιμάκιο της Περιφέρειας έλεγξε το σημείο αυτό, μάς είπαν ότι μόνη λύση είναι να ανοιχτεί ο δρόμος προς τη δεξιά μεριά του βουνού, δεν υπάρχει κίνδυνος και προς το παρόν θα τοποθετήσουν οδική σήμανσή για να μην πηγαίνουν τα οχήματα στην άκρη τα στροφής. Φυσικά θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτό το θέμα γιατί πρόκειται για την ασφάλεια όλων.

Σαν Σύλλογος και σαν νέο Δ.Σ. από την πρώτη επαφή μας με τους τοπικούς φορείς είμαστε ικανοποιημένοι καθώς ήταν θετικοί απέναντι μας και είδαμε και την ανταπόκριση τους. Όλοι το ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο του Συλλόγου από τη στιγμή που δεν υπάρχει Κοινότητα και για αυτό το λόγο είμαστε εδώ για να πιέζουμε και να ζητάμε το καλύτερο για τον τόπο μας, εκπροσωπώντας όλους τους συγχωριανούς μας. Δεν εφησυχάζουμε, προχωράμε και σάς θέλουμε όλους κοντά μας για έναν κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από το χωριό μας που όλοι αγαπάμε.

Το Δ.Σ του Μορφωτικού και Εξωραιστικού Συλλόγου Αετού Τρικάλων