ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Τις περασμένες ημέρες τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε συνδυασμό με τα πολλά χιλιοστά βροχής που έπλητταν την περιοχή μας είχαν ως αποτέλεσμα τεράστια κομμάτια βράχων να αποκολληθούν και να σπάσουν τμήμα του κεντρικού αγωγού ύδρευσης του νερού που έρχεται από την υδρομάστευση του βουνού προς το χωριό.

Η ζημιά έγινε αντιληπτή από την συγχωριανή μας Δήμητρα Π. Τσακάλου η οποία μας ενημέρωσε αμέσως για να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση της.Από τις πρώτες κιόλας ημέρες επικοινωνήσαμε με την πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ.Ρούλα Οικονόμου, τον πρόεδρο της τοπικής μας κοινότητας κ.Παναγιώτη Μπόλη, τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα, και τον αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Χαντζή για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης.Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποκατάστασης της βλάβης η υδροληψία του χωριού γινόταν από το αντλιοστάσιο που υπάρχει στην Θέση κόκκινος στο ρέμα Παχτουρίου για αρκετές ημέρες. Ένα εφεδρικό δίκτυο το οποίο αποδείχτηκε σωτήριο γιατί χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε δυνατότητα υδροληψίας του χωριού λόγω της δυσκολίας της τοποθεσίας που υπήρχε η βλάβη και της πρόσβασης σε αυτή με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες .
Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την πλήρη αποκατάσταση της δύσκολης αυτής βλάβης από όλες τις απόψεις και την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του αιτήματος μας στο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε.Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό που μας εξασφάλισε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Τσάκαλος κατα την επίσκεψη του στο σημείο της βλάβης.