ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Εκδηλώσεις(αρχείο)

Η ετήσια χοροεσπερίδα   του Συλλόγου έγινε την Κυριακή στις 23 Φλεβάρη στο Δημοτικό αναψυκτήριο μέσα στο άλσος της Ηλιούπολης.

Το φετινό αντάμωμα των Αετιωτών και φίλων μας,  τη χρονιά που διανύουμε τον δέκατο(10ο) χρόνο από την αναγέννηση του Συλλόγου, ήρθε να προστεθεί στις τόσες εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε όλα αυτά τα χρόνια σαν μια νέα επιτυχία. Γιατί οι προσπάθειες των μελών του ΔΣ με την  συμπαράσταση και συνδρομή των χωριανών μας απετέλεσαν τη βάση της επιτυχίας, όπως και για τις προηγούμενες.  Παρ'όλες τις δυσκολίες που περάσαμε όλοι οι χωριανοί απέδειξαν ότι αγαπούν το χωριό.

 

PITA_TRIKALA_16_2_14_b

Μια ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "ΝΤΙΝΑ" στα Τρίκαλα, την Κυριακής 16/2. Ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αετού Τρικάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια πολύ όμορφη βραδιά.

 

alt

Ο ΠέτροΛούκας με τον Αντώνη Κυρίτση τον Θωμά Κυρίτση και τον Τάκη Τσάκαλο.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΛΜΗΜΑ 

Ένα μεγάλο γεγονός για το χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή του Ασπροποτάμου ανήκει πια στην ιστορία. Δύο καλλιτέχνες θρύλοι της δημοτικής μας μουσικής, ο Αντώνης  Κυριτσης στο τραγούδι και o Πετρολούκας Χαλκιάς στο κλαρίνο ανηφόρισαν  για πρώτη φορά τα  βουνά του Ασπροποτάμου και φιλοξενήθηκαν από το μικρό χωριό μας. Κανείς δεν  το πίστευε στην αρχή,  όμως οι δυο μεγάλοι αυτοί μουσικοί ήρθαν  στην  μεγάλη γιορτή που οργάνωσε ο Σύλλογος και μας  διασκέδασαν μέχρι πρωΐας. Μαζί τους  και η μόνιμη στις εκδηλώσεις του χωριού μας  δημοτική κομπανία “τα παιδιά του Ασπροποτάμου” με τον Τάκη Τσάκαλο και τον  Γρηγόρη Χατζηλυμπέρη.

 

PANHGYRI_13_4

Η δύναμη στην ενότητα έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας ακολούθησαν πιστά το ρητό των αρχαίων Ελλήνων. Στο φετινό πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο χωριό μας ακολουθήσαμε και μεις την ίδια φιλοσοφία των παλαιοτέρων και των νεοτέρων προγόνων μας. Η φετινή συγκυρία δύσκολη από πολλές πλευρές:

 

AgiaKyriaki_2013_4

Το Σάββατο το απόγευμα 6 Ιουλίου πολύς κόσμος από την περιοχή μας, ακόμη και από την Άρτα, το Αγρίνιο και τα Τρίκαλα βρέθηκαν στο μοναστήρι της Αγίας Κυριακής για να προσκυνήσουν τη χάρη της Αγίας. Κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού ο κόσμος ήταν πολύς, μέσα και γύρω από την εκκλησία.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 2