ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Εκδηλώσεις(αρχείο)

alt

Συνέχεια στις υπέροχες παραδοσιακές βραδιές έδωσαν όπως κάθε χρόνο, οι χορευτές και χορεύτριες του Λαογραφικού Ομίλου ''ΗΛΙΔΑ'' την Τετάρτη που μας πέρασε,  στο θέατρο του Δημοτικού άλσους Ηλιούπολης. Με την καθοδήγηση του συμπατριώτη μας και πρόεδρου της Αδελφότητας Παχτουριωτών χοροδιδάσκαλου  Κώστα Βασιλάρα και του συνεργάτη του Παναγιώτη Γκούβα, παρουσίασαν χορούς και τραγούδια από πολλά μέρη της Ελλάδας.

 

  Ο πρόεδρος Παντελής Τσάκαλος και ο γραμματέας Νίκος Λ. Καρανάσιος βραβεύουν τον Αντώνη Κυρίτση.

To 1ο βίντεο από την εκδήλωση

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τον Ηλία Ιωάννη Κουτσογιάννη τον πατέρα της πρώην γραμματέως του Συλλόγου Βίβιαν για τη μεγάλη του προσφορά:

τον Αντώνη Κυρίτση.

To 2ο βίντεο από την εκδήλωση

 

alt

Ο Πάνος Σιαναβέλλης ...σέρνει το χορό.

Ο Σύλλογός μας υποδέχθηκε το νέο έτος με αισιοδοξία και θάρρος, με αγάπη προς τον συνάνθρωπο και αλληλεγύη πάνω απ'όλα, με φλογερό πατριωτισμό ενάντια σε κάθε μήνυμα καταπίεσης και οικονομικής λεηλασίας.

Το τι συμβαίνει γύρω μας και το χειρότερο το τι θα συμβεί η καλύτερα  τι σχεδιάζουν να συμβεί εμείς θα κρατήσουμε τη ψυχραιμία μας και την ισχυρή θέλησή μας και με μπροστάρη το Σύλλογο θα προχωρήσουμε τον δύσκολο δρόμο.

Στο Φρούριο Τρικάλων έγινε προχθές την ημέρα της Υπαπαντής ο χορός του Συλλόγου μας. Το καινούργιο ξεκίνημα. Η παρουσία των χωριανών μας ήταν συγκινητική και των φίλων μας ακόμη περισσότερη. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Σιαναβέλλης οργάνωσε σωστά όλη τη διαδικασία και με την εμπειρία του σε παρόμοιες εκδηλώσεις μας έδωσε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Γκλαμουράτη αίθουσα, αριστοκρατική αρχιτεκτονική. Άνεση χώρου έξω και μέσα. Άψογο σέρβις. Και φαγητό.Τα παιδιά Τάκης Τσάκαλος, Γρηγόρης Χατζηλυμπέρης, Γιάννης Σούλτης, Θοδωρής Γιαννόπουλος και Αποστόλης Καψιώχας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

 
xoros15_8_12_f1

Ο σύλλογος μας πέρασε το όγδοο έτος από την ανανέωσή του με μία εκπληκτική βραδιά στην μεγάλη πλατεία τού σχολείου (το μεγάλο δημιούργημα της) όπου διακόσιοι και πλέον χωριανοί μας παρουσία του ιερέως Κ. ΧΟΝΔΡΟΥ του δημοτικού συμβούλου ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΟΥ και του προέδρου της τοπικής κοινότητας ΓΕΩΡ. ΧΟΝΔΡΟΥ και υπό τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας των ΚΟΛΤΣΙΔΑ-ΤΣΙΑΚΑΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΛΥΜΠΕΡΗ πέρασαν μία από τις πιο αξέχαστες βραδιές του συλλόγου μας στον ΑΕΤΟ. Έχοντες υπ όψιν τη μεγάλη κρίση πού περνάμε, οι χωριανοί μας απέδειξαν πόσο αναγνωρίζουν το έργο πού επιτελεί ο σύλλογος μας και συνέδραμαν οικονομικά ώστε η πορεία μας να συνεχίζεται απρόσκοπτα . Δεν θα πούμε πολλά παρά θα αφήσουμε τον ΗΛΙΑ ΑΝ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ :


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ :

 

Από τον Ηλία Α. Κουτσογιάννη λάβαμε τις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και αποσπάσματα από το πανυγήρι σε video. Επίσης φωτογραφίες αλλά και Video από την ημέρα της Αγιας Παρασκευής μας έστειλε και ο Λευτέρης Πανταζής (γιος του Τάσου και της Χριστίνας Πανταζή, εγγονός του Πάνου Σιαναβέλη)

Ευχαριστούμε θερμά τον Ηλία όπως και τον Λευτέρη.


 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 2 από 2