ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Αθλητισμός - Γήπεδο

             ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΛΕΝΑΣ Γ. ΤΖΟΥΔΑ


Με μεγάλη τιμή και περηφάνια σας ανακοινώνουμε ότι η εγγονή της συγχωριανής μας Γεωργίας Τζούδα, η Έλενα Τζούδα βραβεύθηκε από τον δήμο Αχαρνών και τον δήμαρχο Σπύρο Βρεττό κατά την εκδήλωση " Αθλητικά Αριστεία Δήμου Αχαρνών 2020 & 2021"
 

Stelios_Marathon_15

Ήταν ο 17ος  Μαραθώνιος για τον Στέλιο Καρανάσιο... Δεν έλειψε ποτέ αυτά τα χρόνια από το μεγάλο ραντεβού του να προσκυνήσει το τόπο της Ελευθερίας, τον Μαραθώνα. 16000 δρομείς στον 33ο Μαραθώνιο κι ο Στέλιος τερμάτισε με χρόνο 5 ώρες και 20 λεπτά.

 

marathonios_2013

Ο τερματισμός του Αετιώτη Θανάση Κουτσογιάννη στον 31ο κλασσικό Μαραθώνιο σε χρόνο 4 ώρες 05', είναι είδηση που πρέπει να μας χαροποιήσει σαν Αετιώτες. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τις αθλητικές του δραστηριότητες, για την ηλικία του είναι καλός χρόνος. Όμως αυτό το γεγονός πρέπει νά'ναι και η αφετηρία ώστε του χρόνου κι άλλοι Αετιώτες να συμμετάσχουν στον κλασσικό Μαραθώνιο έστω και....περπατώντας.

 

 

Βίντεο από τον τερματισμό των Αετιωτών στον 31ο  Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών

 Άλλος ένας κλασσικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ο 31ος στη σειρά ο οποίος έγινε την Κυριακή που μας πέρασε ανήκει στην ιστορία. Χιλιάδες δρομείς, από αθλητές παγκοσμίου επιπέδου, από Πανελληνιονίκες έως απλούς ανθρώπους που έτρεχαν για πρώτη φορά στο Μαραθώνιο, κάθε ηλικίας, από κάθε γωνιά της γής, στάθηκαν μαζί στην αφετηρία για να κάνουν ο καθένας τον δικό του αγώνα.  Ο Αετός είχε την τιμή να εκπροσωπείται απο τρεις συγχωριανούς μας δρομείς που έδωσαν και αυτοί το παρόν, όπως σας είχαμε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

 

gipedo_4
Το γήπεδο του ΑΕΤΟΥ, το μεγάλο επίτευγμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας, έγινε
πραγματικό ΣΤΑΔΙΟ !!! Οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο συγχωριανός μας Δημήτρης Ηλ. Τσάκαλος δείχνουν τις νέες κερκίδες του γηπέδου. Με την ευγενή χορηγία του φίλου του συλλόγου Βίλυ Παναγιωτίδη κατασκευάστηκε η δεύτερη κερκίδα. Πάνω σ’αυτή έγινε σενάζ για την περίφραξη, που μπορεί να λειτουργεί ως επιπλέον κερκίδα.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 3