ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Αθλητισμός - Γήπεδο

Κατά την επίσκεψη του Προέδρου του Συλλόγου στον Αετό, διαπίστωσε ο ίδιος πως το γήπεδο αντέχει στις κακουχίες και τις βαριές κακοκαιρίες. Το γήπεδο πρασινίζει σιγά-σιγά, μιας και είναι από παντού περιφραγμένο.

 

Η εκκίνηση για τους επίσημους αθλητές

Μεγάλη επιτυχία είχε η συμμετοχή των Αετιωτών στον 30ο κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας που διεξήχθη την Κυριακή που μας πέρασε με αφετηρία τον Μαραθώνα και τερματισμό το Παναθηναϊκό στάδιο.

 
xoros15_8_12_f1

Ο Σύλλογός  μας κατάφερε φέτος το καλοκαίρι κάτι το απίστευτο. Να έχει έτοιμο το γήπεδο στον ΑΕΤΟ και να κερδίσει ένα στοίχημα. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του συλλόγου ΛΑΦΙΝΑΣ κο ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΟ αλλά και τα παιδιά από τη Νεράϊδα, ο μεν πρώτος ως διοργανωτής, οι δεύτεροι δε που δέχτηκαν να παίξουν στο νέο μεγάλο γήπεδο του χωριού μας στο μεγάλο τελικό ΝΕΡΑΪΔΑΣ-ΛΑΦΙΝΑΣ.

Δείτε το βίντεο του Η. Κουτσογιάννη από τα εγκαίνια του γηπέδου, τον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά και τις απονομές των φιναλίστ :

 

  Με επιτυχία έγιναν στις 16 Αυγούστου οι αγώνες δρόμου φέτος στο χωριό μας και για πρώτη φορά μάλιστα στο καινούργιο γήπεδο του χωριού.

alt 

   Μετά τη διεξαγωγή του τελικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Λαφίνας και της Νεράιδας στις 11 Αυγούστου, σειρά είχαν οι αγώνες δρόμου και αμέσως μετά ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους παλαιμάχους και τους νέους του Αετού.

 

Ο Ηλίας Α. Κουτσογιάννης τράβηξε και επιμελήθηκε το παρακάτω video. Παρουσιάζει τις τελευταίες εργασίες για τη διαγράμμιση του γηπέδου  με τον Πρόεδρο του Συλλόγου σε πλήρη δράση.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Σελίδα 2 από 3