ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Αθλητισμός - Γήπεδο

Η εκκίνηση για τους επίσημους αθλητές

Μεγάλη επιτυχία είχε η συμμετοχή των Αετιωτών στον 30ο κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας που διεξήχθη την Κυριακή που μας πέρασε με αφετηρία τον Μαραθώνα και τερματισμό το Παναθηναϊκό στάδιο.

 
xoros15_8_12_f1

Ο Σύλλογός  μας κατάφερε φέτος το καλοκαίρι κάτι το απίστευτο. Να έχει έτοιμο το γήπεδο στον ΑΕΤΟ και να κερδίσει ένα στοίχημα. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του συλλόγου ΛΑΦΙΝΑΣ κο ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΟ αλλά και τα παιδιά από τη Νεράϊδα, ο μεν πρώτος ως διοργανωτής, οι δεύτεροι δε που δέχτηκαν να παίξουν στο νέο μεγάλο γήπεδο του χωριού μας στο μεγάλο τελικό ΝΕΡΑΪΔΑΣ-ΛΑΦΙΝΑΣ.

Δείτε το βίντεο του Η. Κουτσογιάννη από τα εγκαίνια του γηπέδου, τον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά και τις απονομές των φιναλίστ :

 

  Με επιτυχία έγιναν στις 16 Αυγούστου οι αγώνες δρόμου φέτος στο χωριό μας και για πρώτη φορά μάλιστα στο καινούργιο γήπεδο του χωριού.

alt 

   Μετά τη διεξαγωγή του τελικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Λαφίνας και της Νεράιδας στις 11 Αυγούστου, σειρά είχαν οι αγώνες δρόμου και αμέσως μετά ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους παλαιμάχους και τους νέους του Αετού.

 

Ο Ηλίας Α. Κουτσογιάννης τράβηξε και επιμελήθηκε το παρακάτω video. Παρουσιάζει τις τελευταίες εργασίες για τη διαγράμμιση του γηπέδου  με τον Πρόεδρο του Συλλόγου σε πλήρη δράση.

 
Τρ19 Απρ
Αθλητισμός
PDF Εκτύπωση E-mail

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου, στον τομέα του αθλητισμού έγιναν πολλές δραστηριότητες.

Στο χωριό γίνονται κάθε καλοκαίρι αγώνες ανωμάλου δρόμου και ποδοσφαιρικοί φιλικοί αγώνες με γειτονικά χωριά.

Στην Αθήνα πριν από 25 χρόνια ιδρύθηκε από το Σύλλογο η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας ‘ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ’ με χρώμα φανέλας άσπρο με μπλε διαγώνια ρίγα. Συμμετείχε επί δέκα χρόνια σε τουρνουά ανεξάρτητων ποδοσφαιρικών ομάδων Αθήνας – Πειραιά.

Για τις αθλητικές εκδηλώσεις θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση μέσα από τη στήλη των Δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

Ευελπιστούμε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε τις αθλητικές εκδηλώσεις και με άλλα αθλήματα, όπως μπάσκετ κλπ

 

omada_aetou_1986

Ποδοσφαιρική ομάδα Αετού (Αθήνα 1986)

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 2 από 2