ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

      Συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση στα ορεινά των Τρικάλων, ενώ τα χιόνια κατεβαίνουν σε όλο και πιο χαμηλό υψόμετρο.

 

                                          Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΤΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

                      

          

      Τo Σάββατο 11 Φεβρουαρίου,το βράδυ στις 21.30', στο γνωστή μας  αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου ''Ντίνας' στα Τρίκαλα με οικοδεσπότη τον συγχωριανό μας Τάκη Σιαναβέλη σας προσκαλούμε να περάσουμε μια υπέροχη βραδυά με τους Μιχάλη Ράπτη στο κλαρίνο, Παναγιώτη Παπακώστα στην κιθάρα,τον Μιχάλη Παλμούτση στο μπουζούκι και,τέλος με την συνοδεία της Κάλυς Παπαδιά και του Θανάση Ρέμπελου στο τραγούδι. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δήμο Ν. Γούλα(τηλ:6983623213) και Έλενα Τσιακουβή(τηλ:6945496471)

     Σας περιμένουμε να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και να ανταμώσουμε με πολύ κέφι, χορό και πολλά δώρα...ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

       Μετά τιμής

το Δ.Σ. του Μορφωτικού και Εξωραιστικού Συλλόγου Αετού Τρικάλων


 
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Τις περασμένες ημέρες τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε συνδυασμό με τα πολλά χιλιοστά βροχής που έπλητταν την περιοχή μας είχαν ως αποτέλεσμα τεράστια κομμάτια βράχων να αποκολληθούν και να σπάσουν τμήμα του κεντρικού αγωγού ύδρευσης του νερού που έρχεται από την υδρομάστευση του βουνού προς το χωριό.

 

Στίς 11 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός του συλλόγου στα Τρίκαλα

     

     

Το Σάββατο στις 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας στα Τρίκαλα.Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος περιμένουμε όλους τους Αετιώτες και φίλους μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο ξενοδοχείο "ΝΤΙΝΑ", του συγχωριανού μας Δήμητρη Σιαναβέλη. Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση... 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας ,σας προσμένει με χαρά στις εκδηλώσεις του για το αντάμωμα όλων των συγχωριανών μας σε Αθήνα και Τρίκαλα.

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ στην ΑΘΗΝΑ

         Με μεγάλη μας ανυπομονησία και χαρά σας προσκαλούμε στήν ετήσια εκδήλωση του συλλόγου μας και στην  κοπή της πίτας μας , που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου, στο "Στέκι του Λάμπρου" στις 13.00 το μεσημέρι.

Τιμή κάρτας:20 ευρώ (πλήρες μενού και ποτά) -παιδικό μενού:12 ευρώ

Και φυσικά η εκδήλωσή μας θα συνοδεύεται από δημοτική ζωντανή μουσική:

Νίκος Δαλιάνης -κλαρίνο,Θοδ. Γιαννόπουλος-λαούτο,

Δημ. Τσάκαλος-τραγούδι

                    

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους μια υπέροχη χρονιά και σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μας (σύντομα θα ανακοινωθεί και η εκδήλωση των Τρικάλων).

                 Μετά τιμής

το Δ.Σ. του Μορφωτικού και Εξωραιστικού Συλλόγου Αετού Τρικάλων

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 140