ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Ένας σπουδαίος άνθρωπος,  ένας μεγάλος πατριώτης, μια τεράστια μορφή, ένας αξιαγάπητος συγχωριανός μας, ο Περικλής Τσάκαλος, δεν θα είναι πια ανάμεσά μας. Έφυγε κι αυτός για το μεγάλο ταξίδι σήμερα το πρωϊ στο μακρινό Βανκούβερ του Καναδά σε ηλικία 90 ετών βυθίζοντας το χωριό μας σε μεγάλη θλίψη.

 

''Έφυγε'' από τη ζωή σήμερα το πρωϊ στα Τρίκαλα ο συγχωριανός μας  Σωτήρης Καρανάσιος σε ηλικία 84 ετών.Ήταν υιός του  Λάμπρου Καρανάσιου και της Βασιλικής Καρανάσιου-Τσακάλου.

 

Την τελευταία της πνοή στα 82 της χρόνια, άφησε σήμερα το πρωϊ στα Τρίκαλα η αγαπητή συγχωριανή μας Αγγέλω Καρανάσιου. Κόρη του Ανδρέα Χονδρού και της Στεργιάνως, σύζυγος του Δημητρίου Καρανάσιου, είχε  τρεις κόρες την Μαρία, την Ελένη και την Νίκη καθώς και πολλά εγγόνια και δισέγγονα.

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας μετά από το συμβούλιο που προηγήθηκε στις 16 Αυγούστου το απόγευμα στο χώρο του ιατρείου.

 

Τον Αετό Επισκέφθηκε στις 17 Αυγούστου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Βασίλη Αναγνώστου και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Γιώτη Μπόλη. Συναντήθηκε με τους Αετιώτες στην πλατεία και συζήτησε μαζί τους τα διάφορα προβλήματα του χωριού και άκουσε τα παράπονά τους.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 136