ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Έγινε και φέτος το καθιερωμένο τα τελευταία χρόνια τουρνουά ποδοσφαίρου των ορεινών μας χωριών. Συμμετείχαν τελικά 7 ομάδες. Δεν έδωσαν το παρών ο Αετός, η Λαφίνα, τα Θεοδώριανα και το Μυρόφυλλο. Το χωριό μας το οποίο συμμετέχει ανελλιπώς κάθε χρόνο δεν κατάφερε να συμπληρώσει ομάδα.

 

Στις 14 Αυγούστου στη 1.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου στον Αετό. Η συνέλευση έγινε στην πλατεία του χωριού όπου και παρευρέθηκαν περίπου 50 Αετιώτες για να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα του Συλλόγου  από το Διοικητικό Συμβούλιο, να συζητήσουν διάφορα θέματα που απασχολούν το χωριό, να προτείνουν και να πουν την άποψη τους . Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης εξελέγη ο Ηλίας Γ. Τσιακουβής και γραμματέας η Χαρά Καρακαστανά-Σιαναβέλη.

 
Δε30 Σεπ
Το ''Karaoke'' party
PDF Εκτύπωση E-mail

Έγινε για πρώτη φορά στο χωριό. Ίσως για πρώτη φορά σε οποιοδήποτε χωριό της περιοχής. Μια πρωτότυπη ιδέα που άρεσε και ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους στην πλατεία του Αετού  το βράδυ της 17ης Αυγούστου.

 

Δημοσιεύουμε σήμερα όλες τις  νέες συνδρομές των μελών και φίλων του Συλλόγου καθώς και τις προσφορές τους.

 

Μεγάλη κοσμοσυρροή, απίστευτο γλέντι, αυτά τα δυο συνθέτουν αυτό που έγινε στον χορό του Συλλόγου στις 13 Αυγούστου το βράδυ στην πλατεία του σχολείου στον Αετό. 

Ο Σύλλογος για πρώτη φορά αποφάσισε να βάλει ελεύθερη είσοδο και όχι κάρτα όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σαν ελάχιστη προσφορά στους Αετιώτες για την στήριξη και τη βοήθεια τους στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του. Επίσης ο Σύλλογος κάλυψε όλες τις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που είχε και πλέον μετά από αρκετό καιρό το χρέος είναι μηδενικό.

 
Σελίδα 9 από 129